Българският софтуер Weemss е класиран на 4-то място в международната класация на SoftwareWorld – “Топ софтуерите за конференции за 2018 г.”. Класацията отличават най-добрите 10 решения за управление на конференции в света, вземайки под внимание и оценките на софтуерите в други водещи платформи за сравнение на бизнес софтуери.

 

Това е поредното отличие за Weemss, който през последната половин година не слиза от първите места на класацията на Getapp за водещите софтуери за управление на събития.

 

“Това е един прекрасен и заслужен завършек на 2018 г. за Weemss! Годината беше изпълнена с редица отличия за нас. И това не е случайно. Всички те са резултат от непрекъсната ни работа да подобряваме платформата според нуждите на клиентите ни. През 2019 г. очакваме да сме на върха на класациите в бранша ни. И най-вече да продължаваме да сме номер едно в най-важната класация – тази на клиентите ни”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на Weemss

 

Weemss e клауд-базирана платформа за управление на събития с хиляди потребители от над 80 държави по света. Сред тях са имена като: Google, Bloomberg, Forbes, UN, WWV, VMWare, BNP Paribas и други.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This