whatsapp

Актуализираната бета вресия на WhatsApp за Android позволява изтриването на съобщения както за изпращача, така и за получатели, дори и час след изпращането им. Всъщност това ще е голяма промяна, тъй като сегашната официална версия на приложението също има функция „delete for everyone”, но тя работи в рамките на 7 минути, докато със следващата ще можете да изтриете съобщението си до 4096 секунди, което е около 68 минути.

Освен разширяването на времевата рамка, бета версията на WhatsApp 2.18.69 има възможност и за препращане на стикери.

Разбира се трябва да имаме предвид и това, че не всички тестван в бета версиите функционалности, достигат до потребителите, както и това, че удължената функция delete for everyone е достъпна към момента само за Android, като за iOS най-вероятно тя ще се появи скоро, според WAbetainfo – сайтът, който редовно следи бета версиите на приложението.

Delete for everyone е една от може би най-търсените функции на WhatsApp, защото позволява изтриване на погрешно изпратено съобщение, а концепцията й е подобна на самоунищожаващите се съобщения, достъпни в други приложения като Snapchat и Facebook Messenger. От въвежането и станахме свидетели на редица решения за заобикаляне – например цитиране преди да бъде изтрито съобщението.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This