WhatsApp

Следвайки примера на приложения като Telegram, WeChat и Viber, WhatsApp се приближава към пускането на функцията „Delete for everyone”, която ще ви позволи да изтриете изпратени по погрешка съобщения, преди отсрещната страна да е успяла да ги прочете.

Компанията най-накрая започна тестовете на функцията за устройства с Android и iOS според WABetalinfo, а специалният сървър за изтриване на съобщенията работи успешно.

Все още повечето потребители на услугата, нямат достъп до полезната функционалност и вероятно ще трябва да изчакат официалната й премиера, когато компанията, собственост на Facebook ще я предостави на всички свои клиенти.

Това, което е най-полезно в Delete for everyone е, че според скрийншотите, получени от WABetainfo, изтритите текстове ще изчезват и от центъра за уведомления, както при Android, така и при iOS устройствата.

Слуховете за нея започнаха да циркулират в мрежата, когато някои потребители забелязаха признаци за тази функционалност в кода на WhatsApp, спекулирайки, че тя може да бъде пусната през юни. Всъщност Delete for everyone вече е налична в бета версията на приложението за Windows Phone, което е индикация, че скоро ще стане достъпна и за другите две операционни системи. За съжаление все още няма точна информация, кога ще се случи това.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This