Redmi-Note-6-Pro

Xiaomi официално обяви Redmi Note 6 Pro– първият телефон на компанията с двойна предна и задна камера. Redmi Note 6 е наследник на Redmi Note 5 Pro и разполага с 20 и 2 мегапикселови сензори на предната и 12 и 5 мегапикселови сензори на задната камера, които осигуряват функции като AI Dynamic Bokeh, AI Portrait 2.0 и AI Dual Front Camera, както и разпознаване на сцени.

Освен с камерите обаче, смартфонът не се отличава много от своя предшественик. Той идва със същия процесор Snapdragon 636, 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет, а компанията може да въведе и втори вариант с повече RAM, но това все още не се знае.

Дори и дисплеите на двете устройства са подобни, въпреки че има една голяма разлика – 6.26 инчовият екран на Redmi Note 6 Pro е със съотношение 19:9, а прорезът в горната му част позволява по-висока разделителна способност 2280 х 1080. Устройството се предлага в Тайлан за приблизително 216 долара в черно, синьо и розово злато, а компанията ве още не е обявила, дали ще е достъпно и на други пазари.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This