xiaomi-mi-mix-2s

Xiaomi представи своя нов флагман Mi Mix 2S пред пълната зала в Шанхай, твърдейки, че той надминава iPhone X по няколко показатели, а всъщност струва наполовина.

Отпред устройството изглежда почти идентично с Mi Mix 2, който беше представен преди 6 месеца, но в задната си част има някои ключови промени, както и вътрешни актуализации като поддръжка на безжично зареждане по стандарта Qi, въпреки че все още му липсва водоустойчивост.

Подобно на предходния модел, 5 мегапикселовата предна камера е изнесена в дясно, което помага на компанията да избегне т.нар. „notch” на iPhone X. Керамичният заден панел е снабден със сензор за пръстови отпечатъци и нова 12 мегапикселова система двойни камери, състояща се от телеобектив и широкоъгълен обектив с функции за портретен режим и оптична стабилизация. Благодарение на модерния автофокус с двоен пиксел, Mi Mix 2S получава рейтинг 101 от DxOMark, а камерата му може да открие до 216 сцени и да преведе текст, или да конвертира валута в реално време, задвижвана от AI.

Устройството използва нов енергийно ефективен процесор Snapdragon 845, съчетан с 6 или 8 GB оперативна памет и 3400 mAh батерия, моно говорител и жак за слушалки. Mix 2S ще се предлага с 64,128 и 258 GB вградена памет в черно и сребърно, като цените и на двете разцветки ще стартират от около 526 долара и ще достигат до 640 долара за топ модела, в чийто комплект има и подложка за безжично зареждане. Mi Mix 2S вече е достъпен за покупка в Китай от тази седмица, преди да достигне до останалите пазари.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This