prahosmukXiaomi Roborock S5 Max е прахосмукачка-робот, предназначена за лесно ежедневно почистване без усилия. Ако искате подовете у дома винаги да блестят от чистота, тя е точното решение. Предлага както и сухо, така и мокро почистване и идва с висока всмукателна мощност, което ѝ позволява да почиства отлично дори пухкави килими с дълъг косъм.

От друга страна, ако подът ви има нужда от забърсване, Xiaomi Roborock S5 Max ще свърши и тази работа без проблем, защото разполага с функция за контролирано миене на различни подови настилки.

Същевременно, ако желаете да ограничите действията ѝ за някои зони от дома, можете лесно (чрез приложението Roborock) да създадете така наречените виртуални стени, с които ще предотвратите действието на робота в тези участъци. Така става възможно да си направите стриктен план-график за автоматично стартиране на почистването.

Предимствата на Xiaomi Roborock S5 Max

Ефективно мокро почистване на подове, обезпечено от резервоар с обем 280 мл.

Xiaomi Roborock S5 MAX е оборудвана с нова система с перисталтична помпа, която често се използва при интравенозни инжекционни капкомери. Само налейте вода в резервоара и задайте графика за почистване. Парцалът прилепва по-плътно към пода, благодарение на новата пружинна система, която гарантира премахване дори и на засъхнали петна.

Интелигентен график и пълен контрол

Xiaomi Roborock S5 Max е в състояние да „разучи“ в детайли дизайна на апартамента, благодарение на лазерен далекомер, който се върти със скорост 300 оборота в минута, сканирайки стаята на 360 градуса.

Използвайки събраните данни, се създава точна карта на жилището, разделено по стаи. Можете да зададете график за почистване на определена стая в точно определено време само с няколко докосвания на екрана на вашия смартфон.

Бърза и умна

Мощният четириядрен процесор превръща Xiaomi Roborock S5 Max в безценна придобивка, с която си гарантирате винаги чисти подове.

Прахосмукачката е в състояние да „разбере“ формата на стаята и къде по пътя ѝ съществуват препятствия. И тя използва тези данни, за да подобри ефективността и скоростта в почистването на стаите, като успява да планира правилния маршрут, без да пропуска нито една част от подовата настилка.

Зареждане на Xiaomi Roborock S5 Max

Xiaomi Roborock S5 Max може да работи с едно зареждане в режим на нонстоп до 3 часа.

Когато почиствате много големи помещения и тя има нужда от презареждане, сама ще се върне към зарядното. След това ще продължи да работи от мястото, където последно е спряла, за да завърши цялостното почистване.

Ако вече се питате откъде можете да се сдобиете с това невероятно устройство, ще ви зарадваме – Mobisetor предлага модела на промоционална цена, не пропускайте да се възползвате.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This