Време е да се подготвим за есен 2017 и да освежим гардероба си с най-хубавите модели дамски кожени боти! Хубавото на вечно модерните дамски кожени боти е, че те са класически избор, който в зависимост от модела, се вписва във всяка ситуация и подхожда на разнообразни стилове облекло.

Но ботите имат своите особености по отношение на дрехите, с които се комбинират. Затова ето кои са най-подходящите вариации за предстоящия златен сезон!

Панталони или дънки, леко навити над ботите

Тук можете да избирате, подчертавайки тялото си или да бъдете по-неглиже. Женствени боти на висок ток и денúм тип молив, в съчетание с тясна риза, която следва извивките – класически вариант, който ще остави погледите дълго вперени във вас! Ако завършите всичко това с елегантно, късо кожено яке, ще се убедите, че можете да бъдете далеч по-привлекателна, отколкото сте мислела!

Другата комбинация – малко по-свободен панталон, боти на равни подметки и къса блуза също е симпатична, а в нея определено ще се чувствате максимално удобно!

Пола тип клош и боти

Не само лятото, но и всеки друг сезон позволява повече игривост в облеклото. Затова, когато излизате вечер с приятелки, можете да заложите на полата тип клош и ботите на ток. Дългата, красиво оформена коса приляга перфектно тук. С тази визия не само ще се чувствате като принцеса, но ще придобиете още по-младежко излъчване!

Клош полата е подходяща и за офиса, още повече, когато е с А-линия или иначе казано – с висока талия. Стилната риза и нежните боти на висок ток, които подчертават крака, имат задължително присъствие!

Черна рокля и боти

В зависимост от роклята, ще подберете и модела дамски боти. В никакъв случай обаче, не бъдете изцяло черна – черна рокля, черни чорапогащи, черни боти, черна връхна дреха… Предупреждаваме ви, защото много жени се заблуждават, че по този начин ще изглеждат стилни и неприкосновени, но това не е вярно. В случая цветните шал и палто ще свършат чудесна работа. Постарайте се акцентът да остане върху ботите. Нека качеството и меката кожа, следваща извивките на крака ви, правят впечатление! Вижте разнообразие от дамски кожени боти.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This