15052

С цел облекчаване труда на селскостопанските производители различните модели от различните производители на техника, наблягат на комбинация с надеждност, многофункционалност, икономичност, комфорт, иновативност и лесна поддръжка.

Вашия успех в земеделието зависи от висококачествена и модернизирана селскостопанска техника, с която да извършвате прецизно и гарантирано своята дейност. Именно затова произведените от KUBOTA пръскачки за трактор са удобни, лесни за употреба и поддръжка. Целта е да се подобри значително дейността на земеделските производители, посредством внедряване на модерни технологии и решения в селското стопанство. Именно на иновативните решения през летния сезон залагат от фирмата, като те са отправени към удобството в работата на земеделските производители.

KUBOTA предлага навесни пръскачки с работна широчина от 15 до 30м.,  с обем от 1000л до 1800л. и в комбинация с преден резервоар, който е с обем 1000л., максималният обем може да достигне 3000л. Автоматично пълнене на системата. Преди пръскане, цялата система е запълнена с разтвор до дюзите чрез автоматична система за пълнене и изключване. Пръскачките осигуряват автоматично измиване на всички линии от системата. След приключване на работния процес, разтворът автоматично се измива от всички линии на системата на пръскачката. Това означава, че разтворът е използван до последната капка и е необходимо минимално количество чиста вода за измиване на системата. Пръскачките дават възможност за пълнене от външен водоизточник, хидрант или с цистерна! Метални щанги – 18м., 20м., 21м., 24м., 27м., 28м., и 30м. Бутално-мембранна помпа с капацитет – 150л./мин., 200л./мин. и 250л./мин.

Предлагащите модели са: Прикачна пръскачка Kubota XTS 3 – лесни и ефективни. Компактен дизайн с нисък център на тежестта и интегрирано високо ниво на електроника за лесна и интуитивна работа и комфорт на оператора. Прикачна пръскачка Kubota XTS 4 – Превключването между пълнене, разбъркване, пръскане, разреждане, изплакване и почистване на резервоара е изключително лесно само с  натисне на един бутон. Производственият процес, излязъл от самолетната индустрия я прави единствена по рода си и е изключително здрава и издръжлива. Серията XTS4 е 100%  съвместима с ISOBUS. Иновативният хардуер и софтуер iXspray с интуитивен сензорен интерфейс гарантира удобна работа на пръскачката. iXspray е пълен с приятни функции, които улесняват живота на операторите, спестяват време и избягват грешки в натоварената работна сесия като предварителни настройки за задания за пръскане и конфигурация на стрелата. 

Качеството на навесни пръскачки от KUBOTA трябва да се подчертае, защото залагат на най – добрите материали, без да забравят дизайна, високата функционалност и гарантираната издръжливост. Натрупаният през годините опит в производството на селскостопанска техника ги кара да се превърнат в една от водещите компании в този сектор. 

Кубота България /КББГ ООД/ е изключителен представител на световно известната японска марка KUBOTA за България. Стремежът към съвършенство – високи стандарти и постоянно усъвършенстване във всичко. Качеството, професионалната етика, лидерството и постоянното усъвършенстване са основата за постигането на нашите визия и мисия. Нашата цел е винаги нашите клиенти да получат най-добрите машини, най-доброто обслужване и сервиз, както и да бъдем предпочитан и дългосрочен партньор на земеделските производители в България.

В една динамично променяща се среда като земеделието, най-добрият начин да добавим стойност е  да проявим коректност, надеждност и реална ангажираност в работата всеки ден.  Доверете се на иновативните решения пръскачки за трактори от KUBOTA за вашия селскостопански бизнес.