Ипотечният кредит без доказване на доход е идеалният вариант за хора с лоша кредитна история, без работа, с наличие на недвижимо имущество. Фирмите за бързи кредити са на разположение на всеки, изпаднал в затруднено финансово положение. Във времената на криза не са малко онези, които не са в състояние да си посрещат ежедневните нужди.

Ако имате недвижим имот, може да го ипотекирате без проблем и да получите от 5 000 лв до 100 000 лв. Той ще бъде вашата гаранция за погасяване на вноските.

Какво трябва да направите?

  • Да ипотекирате на 100 % идеалните части от имота. Тук няма значение кой е собственик – може да е ваша съпруга, съпруг, или друг ваш роднина.
  • Условието е също така да няма друга ипотека върху имота
  • Имотът да има Акт 16.

За да бъде всичко наред, преди да кандидатствате, проверете фирмите предлагащи ипотечни кредити без доказване на доход, и се доверете на тази с най-добра репутация. Не са малко измамниците и нелегалните такива.  Такси за подаване на документи при повечето кредитни институции няма, но ако сте одобрени за ипотечен кредит може да ви бъде удържана такса за оценка на имота и усвояване. Тя ще бъде приспадната от сумата, която сте заявили.

Много внимавайте, защото ако не плащате навреме вноските по кредита , то институцията има право да ви вземе имота, за да покрие вземанията си.

Лихвата е фиксирана за целия период освен в случаите, когато между страните не се договори друго. Сроковете са различни – стигат до 10 години.

Проверете добре фирмите за бързи кредити. Всяка една от тях има свои условия за ипотечен заем. В повечето случаи не се изисква доказване на доход, не са необходими поръчители. Лоша кредитна история не е пречка за получаване на исканата сума. Остава вие да решите за какво ви трябват парите.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This