Покривите на сградите са сложни конструкции, които изискват внимателно планиране, проектиране и изпълнение. Когато избирате керемиди за покрива, не бързайте. Защото вашият избор може да бъде решаващ за много години напред.

Металните керемиди често навяват асоциация на покривите от миналото. Повечето хора си мислят, че това са грозни, сиви ламаринени плоскости. Такива, които са виждали някога върху различни обори и стопански постройки. Те обаче грешат. Новите метални покриви нямат нищо общо с онези от миналото. Покривът от метал е претърпял еволюция и металните керемиди са много по-различни от онези ламаринени плоскости, които сме виждали някога.

Керемидите от метал си имат своите предимства.

Те изглеждат добре. Днешните покриви от ламарина са съвсем различни от старите, които бяха еднотипни и без никакъв дизайнерски вкус. В днешно време покривът от метал може да бъде не по-малко красив от един класически керемиден покрив. С правилно изпълнение, дори може да го задмине по визия. Просто новите метални керемиди се предлагат с най-различни покрития. Те се произвеждат в най-различни стилове и форми, а палитрата от цветове е много богата.

Те са дълготрайни и много здрави. Керемидите от метал са устойчиви на различни атмосферни условия. Тези покриви не се плашат от силен вятър или буря, от горещо време или градушки. Те имат специални покрития против ръжда, а освен това са много здрави, след като се монтират. Покривът от метални керемиди не може да се строши или да се напука, почти не се изисква поддръжка. Такъв покрив може да изкара и 50 години.

Монтажът е бърз и не много труден. В повечето случаи керемидите от метал са оформени предварително и размерът им е стандартен. Тяхното поставяне дори става по-лесно от обикновените керемиди. Един от най-големите плюсове е, че металният покрив може да се постави директно върху старият покрив. А това ще ви спести време и пари.

Източник: http://armormat.com/bitumni-keremidi/

Pin It on Pinterest

Shares
Share This