CopyVibes

Копирайтинг агенция CopyVibes е млада, но вече утвърдила се с професионализъм без компромиси агенция. За качеството на текстовото съдържание, което работещите в нея създават, говорят фактите: постоянни доволни клиенти, много от които са сред големите компании в България и чужбина.

Копирайтингът като мисия

За своята достойна професия основателите на копирайтинг агенция CopyVibes – младото семейство Станислава и Константин Симидчийски – споделят, че е дейност, която днес, в ерата на интернет, има множество проявления.

Съдържанието за уеб, което може да се види буквално от целия свят, е решаващо – то изгражда имиджа на фирмата-възложител, облича в думи нейните цели, представя работата ѝ с грабващи слова. Ето защо от главно значение е начинът, по който то ще бъде създадено – от професионални автори, притежаващи висока езикова грамотност, боравейки с лекота с езиците и познаващи изискванията за SEO копирайтинг.

За копирайтинг агенция CopyVibes водещ е професионализмът. Екипът никак не е случаен – съставен е от филолози и журналисти с дългогодишен опит в медиите, всеки от които е творческа личност, наясно с дигиталния свят и нарастващите му изисквания. Всички те обичат своята работа и са приели като мисия да бъдат истински полезни на клиентите, поръчали техните услуги.

Без граници

Творците в CopyVibes не познават езикови бариери – агенцията е специализирана в създаването на съдържание, както на български, така и на английски, немски, руски, полски, румънски, гръцки, испански, дори на китайски език. Копирайтърите в екипа владеят отлично особеностите на граматиката, стилистиката и нормите на езика, на който работят, за да пишат по начин, който да звучи адекватно за пазара, за който са предназначени текстовете им.

Какво отличава CopyVibes?

Главен фактор за успеха на CopyVibes и нарастващия интерес към агенцията е безкомпромисното качество на услугата. Основното мото на създателите е: „Вярваме, че перфектният правопис не е лукс, а необходимост.“ Бързината на изпълнение на поръчките и конкурентните цени са другите сериозни предимства, с които CopyVibes вече си е заслужила име на копирайтинг агенция, която реално създава успех на клиента, предоставяйки му далеч повече от цената, която е заплатил за услугата.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This