Изграждането на една допълнителна стая може да са малко по-скъпо, отколкото закупуването на нов дом. Това е голяма инвестиция, тъй като може да увеличи пазарната стойност на вашето жилище. Въпреки това, трябва да сте наясно с вашите изисквания и бюджет. Така че, добре е да създадете цялостен план за управлението на разходите. Колкото по-задълбочен е вашия план, толкова по-малка е вероятността да бъдете обременени от скрити разходи. Така че, добре е да извършите правилно проучването си и да създадете цялостен план с точни спецификации. В резултат на реализирането на вашия план се пригответе да се насладите на персонализираната допълнителна жилищна площ.

Ремонтите на кухни и бани са много ефективни, тъй като те не са едни от най-скъпите, с които хората могат да се ангажират и със сигурност не са нещо, с което искате да се справите сами, ако не сте експерт. Въпреки това, те са първите стаи, които купувачите са склонни да разгледат, при оглед за закупуване на нов дом.

Повечето купувачи не искат да харчат пари, за да ремонтират тези стаи, след закупуване на къщата, така че добавянето на кухня или баня с лекота ще повиши цената на имота. Може да се направи общо прекрояване, добавяне на вана и отделна душ кабина във вашата баня. Може също да ремоделирате вашата кухня, така че тя да изглежда добре интегрирана с помещенията, свързани с нея. Вие, също така, може да направите по-прост ремонт чрез замяна или боядисване на шкафове и плотове, както и актуализиране на уредите, които се използват.

Във връзка с ремонта и подобрението на кухни и бани, е добре да са знае, че купувачите на жилища търсят добре обособени помещения. Никой не иска да споделя една баня с децата си и обособяването на баня, към която се влиза от семейната спалня е един лесен начин да се гарантира, че никога това няма да се случи. Ако се интересувате от това, помислете за добавяне на баня към родителската спалня като се уверете, че има и втора баня, в която да се къпят децата. Добра идея, ако бюджетът ви го позволява е да направите баня, в която да се влиза от стаята за гости. В нея може да съхранявате нови или чисти аксесоари за приятели, които остават да преспят непланирано в къщата ви.

Интериорът и обзавеждането, които се съхраняват в банята и кухнята, които ще изградите или актуализирате, е добре да се усъвършенства, колкото е възможно. Не забравяйте, че банята е стаята, в която хората искат да се отпуснат и да се освежат в края на деня. Казано по-просто, ако резултатът, който постигнете е зашеметяващ, лесно можете да помолите за по-висока цена за вашия дом, когато решите да го продадете.

 

Източник: Строителни услуги  ЗИД КО

Pin It on Pinterest

Shares
Share This