Ако искате да сте в крак с модата, а незнаете какви са трендовете за това лято, то тази статия е точно за вас. Всички нюанси на синьо, жълто, червено, ще пъстрят очите ни в горещите дни. Ще разгледаме тези и още други подробности, както и предложенията от топ дизайнери.

Синият цвят е бил винаги на мода и ще бъде така години наред. Този сезон той се откроява в различни нюанси – светлосиньото, денима, тюркоазът и синьо аква. От пролетно-летните колекции лъха свежест, стил и морско настроение. Рокли с пайети в синьо, тюркоазени ризи с паднали рамене, високи панталони с широки крачоли отново с сини нотки – от всички тези дрехи идва усещането за свобода и безкрайност. Този цвят се свързва и с водата и нейното свойство да пречиства. Комбинира се перфектно с всички останали, а обувки на високи платформи са перфектен завършек на визията.

Жълтото пък е символът едновременно на слънцето, а донякъде и на есента. То ще властва във всички дрехи през летния сезон. Ефирни жълти рокли с флорални мотиви, съчетани с широкополи шапки – ето това е топ акцентът за тази година.

Оранжевото и червеното – най-страстните цветове заемат своите позиции и се налагат като предпочитани за банските костюми, обувките и полите. При тях ефектът е винаги положителен, защото носят настроение, закачки и много красота.

Не може да подминем и зеленото като цвят, също и лилавото. Те също присъстват в колекциите на повечето дизайнери. Създават чистота и елегантност. Рокли на къдрици в лилаво ще са актуални през цялото лято, а дантелени топове в бледо зелено ще се съчетават добре с жълти сандали и голяма чанта.

Накрая остава да кажем и две думи за черно-бялата гама, която не излиза от мода никога. Като символ на доброто и злото, тя има последователи в цял свят. Очила с черно-бели рамки, дрехи на квадрати в същия тон,  стилни обувки, асиметрични поли в черно и бяло – това си остава класика.

Източник: https://mes.bg/damski-obuvki

Pin It on Pinterest

Shares
Share This