27990550_1993434320671454_641557821_oНа пазара на CRM системи в България има ново предложение, което променя установените норми. От Gravitech CRM представиха нов вид система, която съдържа в себе си и социална мрежа. Gravibook е уникална иновация, която разширява разбирането за това какво е CRM. Вдъхновен от популярността на социалните медии, Gravibook е лесен за разбиране и подпомага разпространението на голямо количество информация в компанията без особени усилия. Също така Gravibook е много полезен за всякаква комуникация, свързана с работата.

Как работи Gravibook?

В този пример John Smith има нужда от помощ за определен проблем. Той може да публикува въпрос и да сподели информация с останалите служители. По този начин той няма нужда да говори персонално с всеки един от останалите, за да разбере каквото му е необходимо. Следователно Gravibook пести време и усилия.

gravibook1

 

Друго полезно приложение на Gravibook e възможността за всеки потребител да види новини за цялата информация, свързана с него, по всяко време. Можете да видите записите, които са създадени от вас, свързани с вас или са публични.

gravibook2

Имате възможността сами да проверите как работи Gravibook. На сайта на Gravitech можете да регистрирате безплатна демо версия – https://gravitech.bg/FreeTrial

Ако искате да видите как работи цялата CRM система, изгледайте видеото

Pin It on Pinterest

Shares
Share This