Ted_BakerTed Baker е име, което трябва да знаете… 

Историята на марката започва още през 1988 г., първоначално с отваряне на магазин в Глазгоу. А след това магазините се появяват по цял свят, защото всички мъже по света желаят дрехи от британския лейбъл.

Марката се гордее с това, че не е просто обикновен дизайнерски лейбъл. Ето някои от причините за този факт.

Мислене извън кутията

Ние хората обичаме изненадите. Ted Baker също. Ето защо той постоянно поднася изненади на своите клиенти. И винаги успява да ги изуми с нещо ново, елегантно и смело.

Тази марка просто трансформира британския стил по неузнаваем начин!

Истината е в детайлите

Дамските чанти и аксесоари на Ted Baker са нещо наистина специално, тъй те като просто надхвърлят очакванията. Не са само проектирани да изглеждат красиво отвън, но и отвътре.

Аксесоарите на Ted Baker наистина се отличават с малки забавни и любопитни детайли, които ще вълнуват потребителя всеки път. И това е още един начин Ted Baker да вдъхновява клиентите си.

Постиженията говорят сами

За да отбележи 30-годишния юбилей на марката през 2018 г., Ted Baker стартира първата си рекламна кампания, представяща ново палто с чифт розови очила. Рекламите се пускаха в печатни, онлайн, социални медии и по улиците, включително в автобуси, таксита и лондонското метро.

Преди 30-ата си годишнина марката разчита на маркетинга от уста на уста, избирайки „Teducation“ – като средство за промотиране на марката. Това позволява на потребителите да купуват, защото са чували положителни неща, а не заради рекламата, която са виждали.

Кампаниите на Ted Baker винаги са причудливи и пълни със забавление.

Всеки магазин е различен

По цял свят всеки магазин на лейбъла е различен. Ето защо можете да си поставите за цел да влезете в обектите на марката във възможно най-много градове по света!

Обещаваме ви, че ще останете много, много доволни!