gift

Коледа наближава. Подаръците излизат на дневен ред. Все по-често се замисляме за това с какво бихме изненадали близките си, хората, които обичаме. Риза, пуловер, кожени ръкавици, телефон, часовник – това са все стандартни подаръци за него. Не е ли време за нещо различно и запомнящо се? Ето и нашите предложения с Royalshop.bg за нестандартни мъжки подаръци.

Колаж. Нестандартна идея, която с помощта на професионалист може да се превърне в един закачлив и забавен спомен. Често в колажите освен физическите особености се вплитат и интересите на човека. Поставен в рамка, ще краси дома ви дълго време. Струва си да направите такъв подарък!

Урок по танци за двама. Тук акцентът е поставен върху преживяването, което в случая е и споделено. Без значение дали обичате да танцувате или не, с помощта на треньор може да превърнете това в едно незабравимо изживяване. Остава само да избере и стила на танците и сте готова с изненадата.

Картинг. На 6 или на 66 години, кой не обича високите скорости! Още един подарък-преживяване, който може да споделите заедно.

Каране на каяк. Да, тук има едно отлагане във времето, защото кой през зимата кара каяк, но в това също има чар. Ще засили любопитството и желанието му, и ще му позволи да се запознае по-подробно с маршрута на пътешествието.

Пътят на Камино. Идеален подарък за двама. Планирайте го през май или септември, когато не е толкова топло в Испания. Има възможност да изберете дали да го направите сами или да бъдете в група с водачи. И двете възможности имат своите плюсове и минуси.

Боуен масаж. Така нашумялата напоследък Боуен терапия, при която целта е тялото да се възвърне към своята енергийна балансираност е много подходящ подарък в края на годината. Вече има достатъчно специалисти в тази област, а някои от тях предлагат и услугите си по домовете.

Адвент календар под формата на любимото питие на вашия партньор. Бира, вино – на пазара се предлагат готови такива календари, в които има 24 мини бутилки, с които се отброява всеки ден от 1 декември до Коледа. От вас се иска само на Коледа да завършите календара със специално питие и чаша към него.

Курс по стрелба. Звучи плашещо, но е много добър начин за разтоварване от стреса.

Полет с парапланер. Подходящ подарък за мъж, който обича преживявания вдигащи адреналина.

Винен туризъм. Ако мъжът до вас е почитател на виното, може да го изненадате като планирате всеки месец посещение на винена изба. Изработете подаръка под формата на луксозен ваучер, който да сложите под елхата. От вас се иска само да проучите известните изби в България, а защо не и извън нея, и да планирате посещение във всяка дена за всеки календарен месец.

Домашен кинофест. В момента има интернет платформи, които предлагат пакет билети за филми от последните кинофестивали. Чудесен подарък ако сте любители на киното, но живеете в малък град. Единственото условие е да имате достатъчно бърз интернет. Пуканките са от вас!

Домашен ресторант. Ако обичате да се наслаждавате на храна може да се възползвате от възможността да поканите шеф готвач да приготви специална вечеря във вашия дом.

Без значение какво ще изберете е важно да познавате достатъчно добре мъжа за да успеете да го изненадата по приятен начин. Водете се от интересите му, но и провокирайте любознателността му. При липса на време и достатъчно средства му подарете време само за вас, вечеря на свещи, разходка из природата, книга от любим писател, читателска карта за градската библиотека, посещение на изложба. Коледа е времето, в което си даваме кратък отдих от суетата на битието ни. Спираме за миг и си позволяваме да обичаме и да сме обичани, да даряваме, да сме мили и гостоприемни.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This