server

Важна инвестиция е намирането и закупуването на подходяща уеб хостинг компания за един бизнес. Добрата уеб хостинг компания ще ти осигури бърза скорост на зареждане на страницата, ъптайм и гладка навигация. Избирайте умно и се доверете на компания, предлагаща световно качество на достъпни цени. За да изберете най-добрата компания, трябва да имате ясни изисквания за плана си. 

Предлагам ви няколко евтини уеб хостинги, от които да си изберете най-подходящата за вашия бизнес: ICDsoft предлага няколко плана за споделен хостинг, която гарантират изключително отзивчива и професионална поддръжка и невероятно съотношение цена/качество.

За търсещите качествен евтин хостинг можете да се доверите на българската компания Jump.bg. Предлага изключително важните допълнителни домейни и безплатен SSL сертификат, бърз и оптимален LiteSpeed сървър за всичките си планове.

Една от бутиковите български хостинг компании – Coolicehost предлага колокация в 8 региона – САЩ, Германия, Канада, Франция, Италия, Испания, Холандия, Англия – на най-добри цени. Системата на хостинга разчита на Nginx с DirectAdmin & CloudLinux.

Друг евтин уеб хостинг, но на международна компания е Hostinger. Получаваш един домейн, поддомейн, имейл адрес и 10 GB дисково пространство само за под 1 долар на месец.

Друг популярен доставчик е GoDaddy –  позволява на собствениците на уеб сайтове да добавят съществена сигурност на уеб сайта и SSL сертификат. За собствениците на малък бизнес, техните споделени хостинг планове са най-подходящи. Имат различни нива на плановете си, които варират от DIY до пълно обслужване на нуждите.

Bluehost предлагат допълнителни неща като безплатен домейн за една година, безплатен SSL сертификат, инсталиране на системи с едно щракване като WordPress и 24/7 поддръжка.

DreamHost е друга от топ хостинг фирма, която имат страхотни цени за стартиране на онлайн бизнес. Предлагат безплатен домейн за година, безплатен секюрити сертификат, инсталиране на CMS системи с един бутон и постоянна и надеждна поддръжка.

С NameCheap хостинг получаваш безплатен домейн, споделена хостинг услуга с cPanel, неограничен bandwidth, защита, безплатен SSL сертификат и 100% гаранция за ъптайм, планове за хостинг на електронна поща, специални сървъри, VPS хостинг и хостинг за множество сайтове.

Уеб хостинг решенията на SiteGround включват споделен хостинг на Linux, риселър сървър, WordPress и облачни решения. В StartUp плана SiteGround предлагат един уеб сайт, 10 GB пространство за съхранение и 10 000 посещения на месец, функции като безплатен SSL, безплатни ежедневни бекъпи.

В StartUp плана SiteGround предлагат един уеб сайт, 10 GB пространство за съхранение и 10 000 посещения на месец, функции като безплатен SSL, безплатни ежедневни бекъпи.

A2 хостинг се отличават с бързата им сървърна скорост и ефективна поддръжка за клиенти, освен това имат уникална гаранция за връщане на парите по всяко време. 

iPage са със безплатен SSL сертификат, регистрация на домейн и безплатни имейл адреси, също така получаваш мащабируема пропускателна способност и неограничено дисково пространство. Най-добрата част за IPage е, че има много системи за съдържание, които са готови за инсталиране с един клик. Това включва Drupal, Joomla, WordPress, Gallery2 и много други.

GreenGeeks хостинг е щадяща околната среда. Получаваш неограничено дисково пространство на SSD, bandwith и имейл акаунти, безплатен трансфер на уебсайт, нощни бекъпи, MySQL бази данни.

HostGator – безплатен домейн, SSL сертификат и пространство. Неограничени  безплатни имейл адреси.

За повече информация, иновативни решения, актуални предложения и проучвания може да се доверите на MarketKing.bg.

MarketKing.bg e специализирано издание за маркетинг, реклама и финанси. Тук ще намериш различни анализи, инфографики, полезни съвети, добри практики и други интересни неща от света на маркетинга, рекламата и финансите.