Yettel Smart Sport

В три издания привържениците на активния начин на живот направиха над 10 000 клека заедно и изгориха повече от 200 000 калории

 

За втора поредна година, в рамките на дългосрочната си инициатива „Смарт Спорт“, Yettel успя да мотивира хора от всички възрасти да спортуват на открито и да се движат повече. С различни спортни предизвикателства телекомът предостави възможност на участниците да комбинират една своя тренировка с удобството на технологиите.

В трите издания за тази година, се включиха над 1000 участници от 3 до 83 години, които заедно успяха да прекарат над 15 000 минути в упражнения. Част от активностите включваха функционални тренировки със собствено тегло, тежести, ластици и гири, като всички участници бяха напътствани от професионални треньори, които им помагаха със съвети за добър спортен режим и правилно изпълнение на упражненията. Привържениците на активния начин на живот направиха над 10 000 клека заедно и изгориха повече от 200 000 калории по време на събитията във Варна, Къмпинг Градина и Бизнес парк София.

С помощта на смарт часовници спортуващите успяха да следят физическите си показатели като пулс, изгорени калории, изминато разстояние и брой крачки. Успешното завършване на тренировката им носеше гарантирана награда: постелка за спорт, плажен тенис, фитнес чанта и други спортни принадлежности. На финалната права от тренировките най-амбициозните участници имаха възможност да премерят сили и в специални happy hour дуели, победителите от които грабнаха отстъпка за нов смарт часовник. В края на всяко издание всички, престрашили се да се включат в предизвикателствата, участваха и в допълнителна томбола с още по-атрактивни награди. По време на събитията интереса на участниците предизвикваше и специалния демо корнър, в който всеки можеше да разгледа и изпробва най-актуалните смарт часовници от портфолиото на Yettel и да научи как могат да ги използва в подкрепа на своя тренировъчен и хранителен режим.

Кампанията на Yettel в подкрепа на движението и активния начин на живот стартира през 2022 г. и до момента успя да вдъхнови хиляди да се спортуват повече. Нейната цел е с помощта на модерните технологии все повече хора да направят смело и уверено първите си крачки към по-здравословен живот.