Николай Николов поема длъжността директор „Бизнес продажби и маркетинг“ в Теленор България, считано от юли тази година. Николов започва работа в компанията през 2004 година, като за този период заема различни търговски позиции. От 2012 година е на ръководни длъжности, като последната от тях е мениджър „Стратегически бизнес продажби“. Под негово ръководство са постигнати важни стратегически сделки и са привлечени големи бизнес клиенти.

 

„С неговия опит, умения и доказани резултати, съм сигурен, че ще продължим да бъдем свидетели на успеха в този важен за компанията ни сегмент. Уверен съм, че със съвместна работа заедно с нашите партньори бизнес екипът ще продължи да постига силен растеж. Пожелавам му късмет и успех в новата му роля“, коментира Богдан Узелац, главен търговски директор в Теленор България.

 

“Това, което ни отличава на пазара е изключително виокото ниво на обслужване и отлична комуникация с нашите бизнес клиенти. Фокусът на целия ни екип е да продължаваме да поддържаме и дори повишаваме удовлетвореността на клиентите ни, защото за нас, а и за бизнеса, това е изключително важно. Само по този начин можем да продължим да предлагаме отлични телекомуникационни и дигитални продукти и услуги в подкрепа на бизнеса у нас.“, заяви Николай Николов.

 

Един от последните продукти, които телекома предложи на българския бизнес, е приложението „Digital Office”. Неговата основна цел е да дигитализира и улесни взаимодействието и комуникацията на компаниите с техните служители, особено във времена на все по-налагащата се тенденция за работа от разстояние. Преди няколко дни продуктът получи две отличия от годишните нагарди на b2b Media за „Мобилна иновация“ и „Технологична иновация на годината“.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This