LS480490_02

Panasonic представи два нови модела телевизори 4K Ultra HD LED телевизори – LX650 и LX600 – отговарят напълно на очакванията на съвременния зрител, като комбинират страхотно телевизионно представяне, достъп до най-популярните услуги за поточно предаване и лекота на използване. LX650 е устройство с Android TV, докато LX600 е базиран на популярната Linux платформа. Panasonic адресира своята концепция „Вижте всичко, почувствайте всичко“ към по-широка група потребители, предлагайки страхотна картина и звук, интелигентни функции, богат избор от съдържание и нови функции за геймърите.

Картината на първо място – Dolby Vision се превръща в стандарт

Panasonic не забравя, че качеството на картината винаги трябва да е на първо място при телевизорите. И двата модела LX650 и LX600 са оборудвани с Doby Vision за осигуряване на възможно най-добра производителност от съвместимите зрителни платформи и извличане на максимума от 4K Ultra HD възможностите на новите модели.

„В Panasonic никога не забравяме изискването номер 1 към всеки телевизор: страхотно зрително изживяване. Новите LX650 и LX600 продължават тази наша традиция”, заяви Пол Дарч, директор на TV Group в Panasonic Consumer Europe (PCEU).

Двата модела LX650 и LX600 поддържат популярните HDR (High Dynamic Range) формати за висок динамичен диапазон – HDR10, Dolby Vision и HLG – за да осигурят фантастични цветове, яркост, дълбочина и реализъм на картината от HDR източници.

Dolby Atmos звук, допълващ картината

Panasonic LX650 и LX600 са оборудвани със звукова технология Dolby Atmos, която работи със съвместимо съдържание, за да накара зрителите да се почувстват като част от действието. LX600 също така добавя собствена технология на Panasonic за обработка на съраунд звук, за да завладее присъстващите и да предостави пълно изживяване за домашно кино.

Смарт телевизор – богат избор от развлечения

В допълнение към обикновената цифрова телевизия, двата нови модела на Panasonic предлагат достъп до изобилие от висококачествени услуги за поточно предаване, включително Disney+, Netflix и Amazon Prime Video. YouTube и Tik Tok също са там за допълнително безплатно развлечение. Опростете ежедневието си с Android TV. Помолете Google да намери над 400 000 филма и предавания, потърсете отговори на въпроси, управлявайте интелигентни домашни устройства и много други, само с гласа си. Можете също така лесно да предавате вашите снимки, видеоклипове и музика от различни устройства към вашия телевизор с помощта на Chromecast built-in.

Готови за геймърите

Съвременните телевизори трябва да посрещат и нуждите на геймърите – LX650 и LX600 отговарят на това предизвикателство. И двата модела са оборудвани с HDMI 2.1 вход и автоматичен режим с ниска латентност (ALLM) за гладка игра без забавяне. Добавянето на услугата Twitch през 2022 г. прави тези нови модели най-добрият избор за геймърите.

„Игрите са от основно значение за много потребители, затова добавихме игровия режим Game Mode при LX650 и LX600. Добавянето на Twitch също ще бъде много полезно.” заяви Пол Дарч.

Свързаност за повече възможности

Ако цялото вградено и онлайн съдържание не ви е достатъчно, LX650 и LX600 са оборудвани с 3 HDMI входа за свързване на Blu-ray плейъри, ТВ рекордери, игрови конзоли и други. Предвиден е цифров оптичен изход за свързване към саундбар система и други аудио устройства. Освен това има и изход за слушалки, така че гледането късно през нощта да не пречи на никого. Телевизорите от серията LX650 притежават и Bluetooth свързаност. 

Вечно модерен дизайн

И двата нови телевизора на Panasonic се предлагат с 4 различни размера на екрана, за да отговарят най-пълно на нуждите на зрителите: 65”, 55”, 50” и 43”. LX650 и LX600 имат класически централни пиедестални поставки, съчетаващи едновременно стил и практичност. Разбира се, всеки телевизор може да бъде монтиран и на стена. LX650 се отличава с премиум покритие, елегантен екран без рамка и тънка стойка, което позволява лесно добавяне на саундбар система. Новите модели на Panasonic се предлагат с разнообразие от стилни метални покрития, вариращи от сребристо до въглен. Потребителите ще имат избор, в зависимост от това къде живеят и кои конкретни цветове са избрали да предлагат предпочетените от тях търговски центрове. Бъдете сигурни, всички цветови опции са едновременно стилни и вечно модерни. „Ние винаги мислим задълбочено за функционалността и естетиката на нашите продукти. За да отговорим на предпочитанията на потребителите, ние също така предлагаме голямо разнообразие от размери на екрана.” заяви Пол Дарч.