Acronis Cyber Protect

Иновативният CyberApp Standard привлича нови вендори да оформят решения за екосистемата на Acronis, отключвайки повече възможности за продажби за партньорите

 

Acronis, глобалният лидер в киберзащитата, обяви Acronis CyberApp Standard – фундаментално нова технология за интеграция. Иновацията разгръща екосистемата на Acronis за трети страни – вендори, като им предлага средствата, необходими за гладко интегриране на техните продукти и услуги в Acronis Cyber Protect Cloud. Тя предоставя на доставчиците на услуги съществени инструменти, необходими за стимулиране на ефективността и рентабилността.

Acronis CyberApp Standard е единствената рамка, която позволява на вендорите да се интегрират пълноценно в платформата на Acronis с изначално вградени собствени работни процеси, известявания, предупреждения и отчети. Така при работата с приложенията на Acronis и тези, които биват интегрирани, се осигурява унифицирано потребителско изживяване. Повишава се ефективността и се намаляват грешките. За разлика от други платформи, Acronis CyberApp Standard предлага на вендорите уникално дигитално преживяване без нужда от специална намеса, наред с управление на цялостния жизнен цикъл на приложенията. Вендорите, които имат интерес да станат част от екосистемата на Acronis, получават достъп до разнообразието във партньорския портал. Това им дава възможността да изграждат приложения, да споделят детайли на приложения, да качват маркетингови материали и да публикуват директно в Каталога на приложенията.

“Доставчиците на услуги имат нужда от гладка интеграция между инструментите, за да могат да останат гъвкави и конкурентни. Тези интеграции им позволяват да пестят време и ресурси от управляването на множество инструменти и да намаляват риска от човешка грешка,“ заяви Гайдар Магдануров, президент на Acronis. “Щастливи сме да направим CyberApp Standard достъпен за всички вендори и да отворим партньорската екосистема на Acronis с нейните над 20 000 доставчици на услуги и милиони бизнес-потребители. CyberApp предоставя възможност на вендорите да се сдобият с нови клиенти и да увеличат своите печалби, като същевременно укрепват киберзащитата и инструментите за доставчици на услуги в платформата на Acronis.”

Разполагайки с Acronis CyberApp Standard, технологичните вендори си отварят нови възможности за маркетинг и продажби чрез възможността за връзка с над 100 дистрибутора и 50 000 партньора. За интегрираните решения съкратеното време за достигане до пазара носи редица ползи. Екосистемата на Acronis значително намалява сложността и предоставя удобството на над 50 центъра за данни, за да позволи на вендорите да предоставят решения, съответстващи на различните местни регулации.

“Широкообхватната технологична екосистема е критичен фактор за успех при посрещането на разнородните нужди на малки, средни и големи доставчици на управляеми услуги. Иновативна технология за интеграция като CyberApp Standard може да помогне за осигуряването на по-добро преживяване за доставчиците на услуги, които имат най-различни изисквания за софтуерна интеграция,“ каза Фил Гуудуин, вицепрезидент по изследванията в IDC. “Интеграциите могат да обхванат решенията за сигурност на крайните устройства, мрежово управление, както и администрирането на SaaS за крайни потребители. Същевременно те повишават оперативната ефективност на доставчиците на услуги“.

Технологичните вендори могат да се възползват от партньорство с Acronis, като се присъединят към програмата #CyberFit Technology Partner Program и работят заедно върху съвместни продажби и маркетингови дейности. Програмата позволява на партньорите да си сътрудничат по стратегии за излизане на пазара, кампании и продуктови активи с общо брандиране, маркетингови и търговски материали, достъп до маркетингови фондове.

“Нашето партньорство с Acronis е от изключително значение,“ заяви Никки Майер, корпоративен вицепрезидент по вендорското преживяване в Pax8. “Заедно ние предоставяме на доставчиците на управляеми услуги способността да мащабират своя бизнес, като консолидират и автоматизират решения, водещи в цялата индустрия. CyberApp Standard прави възможна гладката интеграция с всяка технология. Това ни позволява да позиционираме продуктите по модела „пакетните решения са най-добри“. Нашето партньорството помага на MSP да посрещнат и надскочат потребностите на своите клиенти, предлагайки стотици изначално интегрирани решения в рамките на единен потребителски интерфейс“.

Acronis Cyber Protect Cloud е широкообхватно решение, което съчетава бекъп и възстановяване на данни, киберсигурност, управление и автоматизация, изградени върху платформата на Acronis. Портфолиото на екосистемата на Acronis включва повече от 200 продукта и услуги на трети страни, включително LastPass, Rewst, SendMarc, Canauri, Infima Security, Autobahn Security.

“Платформата на Acronis ни помага да автоматизираме работните натоварвания, гарантирайки, че всички стъпки се изпълняват консистентно“, каза Джош Аарънсън, оперативен директор в HOCS. “Резултатът е експоненциално спестяване на време, тъй като няма нужда да се прескача от конзола към конзола“.

Каним партньорите, желаещи да научат повече, да участват във форума Acronis CyberApp Build във вторник, 24 октомври 2023 г., от 11:00 ч. EDT/ 15:00 ч. GMT, като посетят https://acronis.events/event/acronis-cyberapp-build/ за регистрация.

За повече информация посетете: https://developer.acronis.com/.