mandalorian

Ако сте сред феновете на Mandalorian, то несъмнено ще се заинтересувате от факта, че Google и Lucasfilm стартираха The Mandalorian AR за най-новите 5G телефони с Android, пренасяйки персонажите от шоуто директно във вашия дом.

“Приложението носи емблематични моменти от първия сезон на Mandalorian, докато ви поставя на мястото на ловеца на глави, следващ следите на самия Mando”, посочва Google. Също така можете да проследите стъпките на Мандалорианеца, да откриете Бебето Йода и да използвате силата с герои в естествен размер.

dims

Приложението е създадено с помощта на най-новата технология ARCore на Google с функции, които помагат на 3D сцените да се слеят с реалния свят и да създадат едно оригинално изживяване. Google, Disney и Lucasfilm са работили заедно, за да предоставят следващото поколение приложение с добавена реалност, оптимизирано за 5G устройства. За да го използвате обаче, ще имате нужда от 5G Google Pixel или някой от другите “избрани модели” 5G Android смартфони, които обаче не са посочени в описанието.