TM_PLUS_BuyBack

„Върни старт и вземи нов“ е част от проекта Техномаркет ПЛЮС, който обединява всички услуги, предлагани от веригата

Техномаркет обявяви стартирането на своята нова услуга „Върни стар, вземи нов“. Услугата предлага на клиентите възможността да върнат старите си смартфони и да получат ваучери за последваща покупка.

„Върни стар, вземи нов“ е част от проекта Техномаркет ПЛЮС, който обединява всички допълнителни услуги, които предлага веригата на своите клиенти.

Как работи „Върни стар, вземи нов“:
1.Клиентите могат да донесат своите стари смартфони в магазините на Техномаркет.
2.Оценката на състоянието на устройството отнема 15 минути.
3.Потребителите могат да вземат ваучер на стойността на смартфона до 2000 лв.
4.Ваучерите могат да се използват за покупка по избор на клиента на нов уред от портфолиото на Техномаркет.

„Нашата цел е да направим процеса на обновяване на техниката лесен и изгоден за нашите клиенти,“ казва Хермина Хачикян, Мениджър Корпоративни клиенти на Техномаркет. „С новата услуга „Върни стар, вземи нов“, ние не само предоставяме възможност за спестяване, но и подкрепяме устойчивото използване на технологиите.“.

Техномаркет въвежда проекта „ПЛЮС“ като комплексно решение за закупуване на техника, съчетано с редица допълнителни услуги.

„В Техномаркет разбираме, че времето е най-ценният ресурс,“ споделя Борис Захариев. „С новия проект, ние предлагаме не само висококачествени продукти, но и широка гама от услуги, за да спестим на клиентите ни време, усилия и пари.“

Клиентите могат да изберат богата гама от продукти и да се възползват от много услуги като възможност за покупка на изплащане, допълнителни гаранции, професионална консултация, лоялна програма, доставка до дома, извозване на стар уред, Click&Collect – купи онлайн и вземи от магазин, както и много други. За повече информация можете да посетите уебсайта technomarket.bg/uslugi.