Vivacom prepaid_Visual

Потребителите на Free2Go получават 24 000 МВ на максимална скорост на цена от 12 лв.

 

През цялото лято предплатените 5G пакети на Vivacom Free2Go са с двойно повече MB на максимална скорост и два пъти по-голям включен баланс. Всички нови клиенти на предплатените пакети получават 24 000 МВ интернет и допълнителни 20 000 MB, които могат бързо и лесно да се активират през приложението My Vivacom. Стартовият пакет Free2Go е с достъп до 5G мрежата на Vivacom и осигурява 800 минути за разговори към всички национални мрежи и 6 700 MB в роуминг в ЕС, на цена от 12 лв.

Всички нови и текущи клиенти могат да се възползват и от двойно повече МВ в допълнителните пакети Mix и Data към предплатената услуга. Пакет Mix L+ вече включва 1 000 минути и 36 000 MB на максимална скорост, а Data L+ е с 46 000 MB на максимална скорост.

Специално за потребителите, които искат да използват само от мобилен интернет през лятото, Vivacom увеличава двойно МВ и в предплатения пакет Data2Go. Така включените в него мобилни данни на максимална скорост стават 50 000 МВ, като допълнително могат да се активират още 20 000 MB през My Vivacom. Всички клиенти на Data2Go вече имат и достъп до 5G мрежата на Vivacom.

Vivacom е първият оператор в България, който предложи на потребителите 5G предплатен пакет с неограничен интернет в най-голямата 5G мрежа в страната. Предплатените пакети на Vivacom дават възможност на клиентите сами да избират колко минути, мегабайти и SMS-и да използват според своите нужди. Всеки абонат на Free2Go може да избере кога и с колко да зареди предплатената си карта, като включеният баланс вече е 4 лв. и няма такса при презареждане.

Промоцията е валидна до 30.09.2024 г.

Повече информация за предплатените пакети на Vivacom можете да видите ТУК.