acronis

Acronis MSP Academy е цялостна програма за обучение, предназначена за доставчици на управляеми услуги, обхващаща бизнес операции, технологии, продажби и маркетинг

 

Световният лидер в киберзащитата Acronis обяви старта на MSP Academy – образователна инициатива, целяща да предостави на доставчиците на управляеми услуги (MSP) бизнес и технологични знания, умения и инструменти, необходими за превъзходство и растеж.

Стартирането на MSP Academy представлява значително разширяване на образователните възможности на компанията, изпълнявайки своя ангажимента да подкрепя развитието на глобалния пазар на MSP.

Acronis предлага широкотехнологично и бизнес обучение за продукти на Acronis, предназначено за доставчици на услуги, в продължение на повече от десет години чрез Acronis Academy. Партньорите на Acronis, преминали през обучение и сертифициране през 202, отбелязаха 60% увеличение на приходите от продажби на продукти на Acronis и 40% намаляване на инцидентите, свързани с поддръжка. В отговор на исканията на партньори за разширяване на обучителното портфолио извън продуктовото обучение, Acronis представя MSP Academy.

MSP Academy е платформа за обучение, създадена за справяне с ключови предизвикателства, пред които са изправени MSP. Обхваща различни теми от стартиране на MSP, управление на успешен MSP бизнес, маркетинг на MSP бизнес и оптимизиране на ефективността и производителността на MSP техниците.

“MSP Academy предлага персонализирано образователно изживяване, което позволява на обучаващите се да изучават конкретни теми или да следват структуриран учебен път,” каза Jon McCarrick, Director of Evangelism в Acronis. “Бързоразвиващите се технологии и бизнес среда изискват непрекъснато обучение и MSP Academy е предназначена да поддържа нарастващите нужди на доставчиците на управляеми услуги.”

Учебната програма на MSP Academy е създадена, за да предлага обучение, обхващащо всички аспекти на управлението на MSP бизнес. Със съдържание, съобразено с бързите промени в технологиите, академията предлага малки модули, вариращи от три до седем минути. Участниците могат да се явят на изпит, за да получат значка Credly, която да споделят с колеги и клиенти, показвайки своята квалификация и ангажираност към непрекъснато обучение.

Предстоящите инициативи от Acronis включват организиране на хибридни тренировъчни лагери в сътрудничество с облачни дистрибутори и предоставяне на интересно учебно изживяване, за да държат тези, които се обучават, в челните на индустрията.

За повече информация относно MSP Academy, посетете https://acronis.events/event/msp-academy-start-a-successful-msp-business/.

Ако се интересувате от пълния набор от образователни възможности от Acronis Academy, посетете: https://www.acronis.com/en-us/academy/.