d-link-cameras

D-Link, световният лидер в интелигентното наблюдение и свързаност, беше удостоен с тазгодишната награда Red Dot за две от своите интелигентни камери за видеонаблюдение – mydlink Full HD Pan & Tilt Pro Wi-Fi (DCS-8526LH) и 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi (DCS-8635LH).

И двете камери бяха отличени в тазгодишната категория „Продуктов дизайн“ и специално наградени за техния иновативен инженерен дизайн, функционалност и висока производителност. Наградата Red Dot е световно признато отличие, което се връчва за най-добри концепции за продукти, комуникации и дизайн.

„Тази награда е доказателство за нашия ангажимент да създадем технология, която не е само високоефективна, но и с иновативен дизайн. Наред с всичко, което създаваме, дизайнът е също толкова важен за нас, колкото надеждността и производителността – затова сме много горди, че сме отличени“, сподели Кевин Уен, президент на D-Link Eвропа.

Представената по-рано тази година камера Full HD Pan & Tilt Wi-Fi разполага с Full HD 1080p сензор с автоматизирано панорамиране и накланяне, осигурявайки ясно изображение на цялото помещение, отпред и отзад, само чрез една-единствена камера. Функцията за избор на зрителен ъгъл на панорамата позволява бързо насочване на камерата към определена зона.

Наред с това, функцията за автоматично проследяване на движение позволява автоматично панорамиране и накланяне към конкретен обект, докато се движи. За среди, които изискват кабелна връзка, камерата е оборудвана с вграден етернет порт.

Камерата 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi, която ще бъде пусната на пазара по-късно тази година, осигурява прецизно наблюдение за защита на дома или малкия офис. Водоустойчивата камера със степен на защита IP65 предоставя изключителна разделителна способност 2K QHD и 360-градусов зрителен ъгъл благодарение на интелигентната функция за автоматично панорамиране.

С усъвършенствани функции като разпознаване на хора, разпознаване на лица, автоматично проследяване на движението, разпознаване на счупено стъкло и аларма, потребителите могат лесно да открият и спрат нарушителите, за да защитят дома си.

Наличности и цени
За повече информация се свържете с местния офис на D-Link на адрес: https://eu.dlink.com.