visual - campaign apple

Vivacom предлага на всички фенове на Apple ексклузивна отстъпка до 300 лева на едни от най-хитовите модели – iPhone 15 и iPhone 15 Plus. До края на юли клиентите ще могат да се сдобият с двата модела на специални цени и в комбинация с най-новите планове Unlimited, които имат най-голямата добавена стойност за клиентите досега. Новите планове Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX осигуряват неограничени изживявания с двойно по-високи скорости, неограничени мегабайти, минути и SMS-и в България, роуминг MB в ЕС, а също и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС.

iPhone 15 впечатлява с нов дизайн и корпус, издръжлив на изпускания. Смартфонът е устойчив на вода, пръски и прах. Той се предлага в страхотни цветове, подходящи за всеки потребител и с избор от 128, 256 и 512 GB памет. iPhone 15 има 48МР основна камера за невероятни снимки, която улавят всеки детайл, подобрен портретен режим и дълъг живот на батерията. Моделът прави и 8-мегапикселови снимки, докато записва 4K видео и QuickTake видео, което го прави изключително подходящ за любителите на фотографията. Също така, той притежава 6,1-инчов Super Retina XDR дисплей.

iPhone 15 Plus също се предлага с изискан дизайн и разнообразие от цветове. Оборудван е със Super Retina XDR дисплей и мощна 48MP основна камера, като има възможност за двукратно увеличение. Смартфонът работи с процесор A16 Bionic и се предлага със 128, 256 и 512 GB памет. Притежава Dynamic Island, широка цветова гама за снимки и Live Photos, а също така и олеофобично покритие срещу отпечатъци. Устойчив е на пръски, вода и прах. Разполага с голям 6,7-инчов дисплей и 2796 х 1290 пиксела резолюция.

И двата смартфона работят с USB-C вход за зареждане, с чийто кабел могат да се зареждат и други Apple устройства.

Повече информация за специалната промоция с отстъпка до 300 лева във Vivacom, можете да откриете ТУК.