Офертата е валидна при сключване на договор с планове Тотал+ и Тотал Макс

Теленор България предлага 50% отстъпка на всички телефони с марката LG K42 и LG K52 до 31 юли. От офертата могат да се възползват всички частни и бизнес клиенти на оператора. Намалението е валидно както при преподписването на договор, така и при нова активация на абонамент с планове Тотал+ и Тотал Макс.

Двата модела дават още повече възможности на потребителя за качествено дигитално изживяване. LG K42 е един от най-издръжливите модели на производителя с резистентност към екстремно ниски и високи температури, удар и висока влажност. Всичко това го прави идеален спътник в екстремните летни приключения. От друга страна LG K52 впечатлява с възможностите на камерата си и разкрива нов свят пред любителите фотографи с ултра широкоъгълна камера и възможност за изящна потретретна фотография. Четири камери за всяка сцена и обектив за всички житейски истории, както и страхотна 48-мегапикселова камера и супер широкоъгълна камера, макрообектив и камера за дълбочина заснемат всичко, което искате, както го искате.

Всички устройства на Теленор България могат да бъдат закупени и от онлайн магазина на оператора, а през приложението MyTelenor Bulgaria всеки потребител, лесно и удобно може да променя параметрите на абонаментния си план, да допълва дигиталните си услуги с новите си предпочитания и дори да преподпише договора си само с един клик.

 

За повече информация можете да ни следите в LinkedIn, Facebook, Instagram и на telenor.bg

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This