panasonic

Серии висококачествени HD телевизори с Android TV, които са повече от убедителни по отношение на цена и представяне

 

Новите серии Android телевизори на Panasonic LS490 (Full HD) и LS480 (HD) съчетават впечатляващо качество на картината, мощен звук и елегантен дизайн. 32″ и 24″ (само при LS480) модели от сериите са оборудвани с най-новата LED/LCD технология и предлагат изключително удоволствие от гледането, благодарение на качеството на картината. Опростете ежедневието си с Android TV. Помолете Google да намери над 400 000 филма и предавания, потърсете отговори на въпроси, управлявайте интелигентни домашни устройства и много други, само с гласа си. Можете също така лесно да предавате вашите снимки, видеоклипове и музика от различни устройства към вашия телевизор с помощта на Chromecast built-in. Новата звукова система V-Audio гарантира добър стерео звук и висока разбираемост на речта. Независимо дали телевизионният сигнал се приема чрез сателит, кабел или антена, интегрираният троен HD тунер винаги осигурява оптимална гъвкавост при приемане. Разнообразните опции за свързване, като HDMI, USB, CI+, Bluetooth, изход за слушалки и много други, допълват цялостното оборудване. Независимо дали в кухнята, банята, стаята за гости или спалнята, моделите от сериите LS480/LS490 се вписват безпроблемно, спестявайки място във вашата жизнена среда.

Кой не е мечтал да може да гледа това, което пожелае и когато пожелае, при това от уюта на собствения си дом? Е, тази мечта се сбъдва с Android телевизорите от сериите LS480/LS490, които предлагат лесен достъп до Disney+, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube и много други приложения в Google Play. В допълнение, вграденият троен тунер гарантира, че тези телевизори са оборудвани за всякакъв вид телевизионно приемане, независимо дали телевизионният сигнал идва в къщата чрез антена, сателит или кабел. Дори ако зрителят се премести и в резултат на това условията за телевизионно приемане се променят, той не трябва да се тревожи за приемането на телевизионната програма.

Висока яркост

Full HD LED дисплеят (LS480: HD ready) осигурява възпроизвеждане на ясна картина и първокласно пресъздаване на движенията. Високата честота на опресняване позволява естественото показване на бързи движения – идеално за спортни предавания. Яркият панел с изключително високи стойности на контраста и поддръжка на HDR10 гарантира, че зрителите ще могат да изживеят действието, точно както е предвидил режисьорът, независимо от околното осветление. Използвайки LCD технология, Panasonic гарантира яркост и качество на картината – идеално за всяка стая.

Смарт телевизор

Защо да се ограничавате до телевизионните канали, приемани с антена от ефира? Смарт телевизорите могат лесно да се свързват с интернет чрез вградения Wi-Fi, предлагайки широка гама от програмно съдържание. Медийни библиотеки, YouTube и услуги за поточно предаване на видео, като Netflix, Prime Video или Disney+, са достъпни по всяко време само с натискането на един бутон. Дори извън нормалната телевизионна програма, моделите от сериите LS480/LS490 на Panasonic предлагат широки възможности за развлечение. С медийните библиотеки на телевизионните канали, популярните предложения за поточно предаване, като Netflix, Amazon Prime или YouTube, както и множество приложения, зрителят се радва на разнообразни развлекателни предложения. С помощта на уеб браузър той може да извиква интересни страници от Интернет, като например оферти за пътуване и да ги гледа на големия екран заедно със семейството си.

Google Assistant

Натиснете бутона Google Assistant на дистанционното управление, за да направите повече с гласа си. Помолете Google да потърси най-новите хитови филми, поточни предавания или отворени игри за няколко играчи. Затъмнете светлините, като свържете интелигентни домашни устройства. Управлявайте задачите и вижте календара си. Или задайте въпроси и вижте отговорите на вашия телевизор.

Медиен плейър

Вграденият в телевизора медиен плейър улеснява възпроизвеждането на собствено мултимедийно съдържание като видеоклипове, музика и снимки, съхранявани на USB памет. Прехвърлете се от вашия телефон, таблет или лаптоп към телевизора за миг. С вградения Chromecast можете да предавате всичките си любими филми, предавания, приложения, игри и други директно към вашия телевизор.

Разнообразни възможности за свързване

Повече от достатъчна свързаност се осигурява от трите HDMI входа, единият от които поддържа ARC и позволява на телевизора да бъде свързан към саундбар система или AV ресийвър. Два странични USB порта (USB 2.0) при моделите LS480/LS490 улесняват свързването на флаш-памети с мултимедийно съдържание. Bluetooth връзката улеснява свързването на безжични високоговорители или слушалки към телевизора. Предвиден е и конвенционален жак за слушалки.

Звукова система V-Audio

Мощната звукова система V-Audio, използвана при сериите LS480/LS490, отваря звукова арена, която прави саундтрака толкова вълнуващ, колкото действието на големия екран. Двата вградени говорителя и DSP системата с четири предварителни звукови настройки (интелигентна/филм/музика/новини) осигуряват убедителен звук и висока разбираемост на речта.

Два размера на екрана

Идеалният телевизор за малки жилищни пространства: моделите от сериите LS480/LS490 се предлагат с елегантен дизайн в цвят „тъмен титан“, с размери на екрана 24 (само при LS480) и 32 инча.