Непрекъсваемо захранване APC Back-UPS_ Pro Gaming.2

Schneider Electric обяви, че непрекъсваемите токозахранващи устройства (UPS) APC Back-UPSPro Gaming са налични на пазара в Европа.

Като отбелязва 40 години легендарна надеждност и лидерство в защитата на критично важното захранване през 2024 г., новият стилен и модерен UPS е проектиран да защитава игралното оборудване от прекъсвания на електрозахранването и да осигурява стабилна връзка с електрозахранването, независимо от енергийните скокове и аварии.

Като първия UPS, специално разработен за геймъри, стриймъри и инфлуенсъри, APC Back-UPSPro Gaming осигурява непрекъсната защита на захранването дори в региони, където мрежата е нестабилна – и така поддържа постоянна свързаност на захранваните компютри с високопроизводителен графичен процесор, водещите конзоли, стриймърите и геймърите както с техните онлайн гейминг преживявания, така и с аудиторията без оглед на прекъсванията на захранването.

За да осигури надеждна защита, APC Back-UPSPro Gaming UPS разполага със синусоидално резервно захранване от батерии, като по този начин осигурява устойчив електрически ток, необходим на чувствителната електроника и АРН (автоматично регулиране на напрежението), помага за защита срещу нередности в захранването, които могат да доведат до смущения, и играе ролята на буфер по време на прекъсвания, за да се удължи животът на гейминг оборудването.

APC Back-UPSPro Gaming също така разполага с патентован кръгов индикатор с видимост от всеки ъгъл, който предоставя информация за състоянието на оставащата мощност на батерията на UPS, както и подробности за пренапрежениe, спадове и прекъсвания на захранването, а в същото време дава индикация за неизправности в окабеляването на сградата.

Характеристики на APC Back-UPSPro Gaming:

 Кръгов индикатор: когато Gaming UPS е на резервно захранване от батерия, кръговият индикатор показва само с един поглед колко време ѝ остава.

  • 160-градусов обхват: при APC кръговият индикатор е с обхват от 160 градуса, така че да се вижда от почти всеки ъгъл.
  • Функционално осветление: когато геймърският UPS установи аномалия в захранването –като пренапрежение, спадове и дори повреди в окабеляването – той уведомява геймърите чрез пулсиращ светлинен сигнал.
  • Шест резервирани от батерия извода: в комплект със защита от пренапрежение устройството осигурява незабавно захранване на чувствителна електроника, като Xbox, PlayStation, персонални компютри, телевизори или рутери/модеми, при загуба на захранване.
  • Четири допълнителни изхода, предназначени само за защита от пренапрежение:за защита от опасно пренапрежение и „тежки изключвания“, които могат да повредят трайно оборудването.
  • Три предни USB порта:за презареждане на устройства като слушалки за игри и мобилни телефони.
  • Персонализиран дизайн: налични са две цветови опции –Arctic (BGM1500) и Midnight (BGM1500B), и двете с 12 RGB LED светлини с възможност за персонализиране, за да съответстват на игровата конфигурация на потребителя.

„Надеждното захранване и интернет свързаността са основополагащи за днешните геймъри и инфлуенсъри, а всяко пренапрежение, пик или енергиен срив може да окаже сериозно въздействие както върху оборудването им, така и върху връзката им с аудиторията по целия свят“, коментира Елиът Турек, директор „Управление на категориите“ в Schneider Electric, Европа. „С представянето на APC Back-UPSPro Gaming в Европа гарантираме, че скъпата и високочувствителна електроника, като компютри с графични процесори и геймърски системи на компании като Sony, Microsoft и Nintendo, ще бъде защитена от електрически повреди, а геймърите и инфлуенсърите на бъдещето ще се възползват от превъзходна надеждност, когато имат най-голяма нужда от нея.“   

Геймърите на бъдещето

 Тъй като все повече геймъри и стриймъри инвестират в скъпо оборудване и прекарват все повече време, като ангажират аудиторията онлайн и се състезават в гейминга, защитата на връзката им е от решаващо значение. Schneider Electric, компанията-майка на APC, е доставчик на услуги в областта на е-спорта, сертифициран от D&H, което означава, че както ентусиастите, така и професионалистите в областта на е-спорта могат да играят спокойно със съзнанието, че репутацията им няма да пострада заради проблем извън техния контрол.

Добавянето на APC Back-UPSPro Gaming UPS към домашните и студийните им конфигурации позволява както на геймърите професионалисти и любители, така и на инфлуенсърите в социалните медии да бъдат сигурни, че ще останат:

  • Защитени: резервната батерия за игри предпазва ценните гейминг системи при повече от седем различни вида прекъсване на захранването;
  • Свързани: след изключване на играта системата продължава да осигурява защита на захранването на рутера и/или модема;
  • В играта: ако захранването бъде прекъснато или загубено по време на игра, APC Back-UPSPro Gaming позволява на геймърите да завършат мача и да се възползват от наградите, които иначе биха пропуснали.

Компактна защита на захранването за интелигентни устройства 

Като част от представянето Schneider Electric обяви също, че UPS APC Back-UPS Connect е вече на склад и може да бъде закупен в Европа. APC Back-UPS Connect е компактен и първият в сектора UPS, предназначен да захранва съвместими рутери, модеми, системи за пренос на глас по IP (VoIP) и други интелигентни домашни устройства – като използва литиево-йонни батерии, за да предложи до 4 часа работа и да осигури надеждна свързаност по време на прекъсване на електрозахранването.