ECM-M1__ILCE-7M4_Stills_DSC00914_a

Изключително качество на изображенията и AF в един обектив

 

На 12-ти юли 2023 Sony представи своя нов варио телеобектив FE 70-200MM F4 Macro G OSS II, който покрива фокусни дължини от 70mm до 200mm с максимална бленда F4 и е съвместим със серията 35mm пълноформатни фотоапарати α (Alpha) с E-байонет.

Компактен и лек модел, който дава възможност да снимате както от разстояние, така и отблизо, и е съвместим с телеконвертор

С обща дължина от 149mm и тегло приблизително 794g (без статива), FE 70-200MM F4 Macro G OSS II е варио обектив, който може да се използва за много различни цели, включително спортни сцени, пейзажи, диви птици и дори макро фотография. 

Бърз автофокус и отлични характеристики на видеозапис 

Уникалният XD (extreme dynamic) линеен мотор на Sony увеличава скоростта на автофокуса с до 20%. Получавате приблизително два пъти по-добро проследяване на движещи се обекти в сравнение с предходния модел, за да може да продължите да следите своите обекти с максимална прецизност. Въведени са съществени подобрения в проследяващия фокус при приближение. Ако комбинирате с флагшип тялото α1, можете да снимате серийни снимки на висока скорост до 30 кадъра в секунда. 

Интуитивни функции и висока надеждност за безопасно използване и в неблагоприятни снимачни среди 

FE 70-200MM F4 Macro G OSS II е в помощ на всички фотографи и видео оператори, които търсят интуитивна работа и надеждност от своите обективи. В допълнение към ограничител на фокусното разстояние и постоянен превключвател за директен ръчен фокус за мигновено превключване от AF към MF (ръчен фокус), включената в пакета разкачаща се връзка за статив осигурява допълнителна стабилност за супер-телефотография и макро снимки.

Цена и наличност 

Новият FE 70-200MM F4 Macro G OSS II ще бъде наличен от август ‘23г. на цена от 3‘999 лв. Ще се продава от различни упълномощени търговци на Sony в цяла Европа.