Visteon, една от най-големите технологични компании в България, чийто основен фокус е създаването на софтуер за автомобилната индустрия, представи коледната си реклама, която за дни се превърна в хит в социалните мрежи.

Visteon проектира, разработва дизайна и произвежда съвременни електронни продукти и свързани решения за автомобили, които осигуряват богато, свързано преживяване за шофьорите и пътниците.

Компанията реши да направи специална коледна реклама, включвайки един от най-новите си продукти в последните модели автомобили на Mercedes. Новите технологични разработки на Visteon позволяват на шофьора и пътниците да преживеят едно уникално пътуване. Екстрите, които технологичният гигант разработва, включват интуитивно управление на контролерите от страна на водача, свързаност с мобилни телефони, управление на интериорното осветление, седалките и още много други.

В клипа главният герой, а именно Дядо Коледа, се подготвя по доста необичаен начин за важната си задача да достави подаръците на децата. Използва необичайни за него аксесоари, което поражда интерес в зрителя за последващите му преживявания. Пристигайки в един от поредните адреси, Дядото започва да поставя подаръците под елхата на семейство, но е изненадан от мъж. Той вижда стареца екипиран с кожено яке, каска, уолкмен и остава леко стъписан. Точно преди Дядо Коледа да си тръгне, мъжът го пресреща и му дава неочакван подарък – ключ за автомобил, с който да разнесе подаръците в студената и снежна коледна нощ. Именно този автомобил, който предлага безброй екстри, произведени от Visteon, дава възможност на героя да захвърли смешната екипировка и да се наслади на пътуването.

Клипчето завършва с посланието Engineeringthefuture of cars, evenforSanta.

Криейтив агенцията зад кампанията е Symbol Media Group, а за изработката на клипа се погрижиха продуцентът Любомир Дуцолов’Luba6ky’ и режисьорът Кирил Събев от ScreenMixerStudios.

Линк към видеото:

https://www.facebook.com/visteonbulgaria/videos/209572223254077/

Код за вграждане на видеото:

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvisteonbulgaria%2Fvideos%2F209572223254077%2F&show_text=0&width=560″ width=“560″ height=“315″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowTransparency=“true“ allowFullScreen=“true“></iframe>

 

Това не е първата нестандартна реклама на Visteon, насочена към recruitment. Преди 2 години компанията представи и друго нестандартно видео, дело на същия екип.

https://www.youtube.com/watch?v=AFqQuZ7l9ro