Vivacom_EON_Fiber_Games_screen_1024x768px

Само за няколко десетилетия видеоигрите претърпяха революционна промяна и от пискелизирани разработки се превърнаха в завладяващи изживявания, които пренасят играчите в изцяло нови светове. Еволюцията на видеоигрите е вследствие на технологичния напредък и на непрекъснатото нарастващо търсене на интерактивни забавления.

Днес спокойно можем да кажем, че игрите са част от живота на много хора. За някои от тях те са просто хоби или развлечение, но за други – те са призвание и дори начин на живот. Ако преди кристално чистият звук и впечатляващите графики бяха лукс, то днес те са от изключителна важност за пълноценно гейминг изживяване. За това, обаче, е необходим бърз и стабилен интернет.

И именно такъв е оптичният интернет на Vivacom. Чрез високоскоростния интернет, клиентите на телекома имат възможността, както да се състезават в реално време и да се свързват и забавляват с играчи от цял свят, така и да се доближат до така желаната победа. С FiberNet от Vivacom лагът и прекъсванията остават в миналото. Телекомът постига и страхотен баланс в качеството, скоростта и стабилността на връзката, с което гарантира на своите клиенти едно наистина вълнуващо изживяване.

Поредното доказателство за това е отличието, което Vivacom получи за абсолютно най-качествения интернет в България от QUDAL, според независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS)  сред потребителите на интернет услуги в България.

Този месец компанията предоставя и страхотна оферта за всички нови и настоящи клиенти, които искат да се докоснат до подобно гейминг изживяване. Предложението включва оптичен интернет в комбинация с иновативната ТВ платформа EON с 50% отстъпка на пакетите EON FULL и EON PREMIUM за първата една година, както и на пакет EON LIGHT за първите девет месеца.