X_Fold

Това е вторият Мондиал, спонсориран от компанията

 

Футболът е един от най-обичаните и популярни спортове в целия свят. Той е не просто интересна и динамична игра, а социален феномен, който има силата да обединява хора от различни култури, пол, раса и възраст, разрушавайки бариерите помежду им помагайки им да  намерят общ език.

Тези ценности, изповядвани и от водещата технологична компания – vivo, са в основата на партньорството на компанията с Международната футболна федерация за предстоящото Световно първенство по футбол. Това е един спортен форум, който физически и виртуално събира заедно представители на всички континенти, за да отпразнуват заедно красотата на играта.

vivo подкрепя Световното първенство по футбол в Катар

Тази година vivo е единственият представител от смартфон индустрията, който е официален спонсор на Мондиала. Технологичната компания подписа шестгодишно споразумение за спонсорство с FIFA през 2017 година.

Официален смартфон на събитието е футуристичният модел vivo X Fold +, който се явява първият сгъваем смартфон-партньор на Международната федерация по футбол в 118-годишната ѝ история.

Вижте повече тук.