Yettel_Wheel_App

До края на месеца потребителите могат да спечелят страхотни нови изненади, ако платят сметка или презаредят предплатен номер през мобилното приложение на Yettel

 

През целия месец август клиентите на Yettel ще имат възможността да спечелят страхотни изненади при плащане на сметката си или при презареждане с дебитна или кредитна карта през мобилното приложение на оператора. Те ще могат да завъртят „Yettel колело на изненадите“ след плащане и избор на бутон „Вземи изненада тук“ и веднага да разберат дали печелят някоя от летните изненади, сред които различни отстъпки, безплатни пакети MB и дори участие в томбола за уикенд за двама в планината.

Всички клиенти на абонаментни планове и предплатени услуги, които са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта, могат да се включат в играта. Те имат възможността да опитат късмета си до пет пъти за целия месец при всяко плащане или презареждане, като изберат бутон „Вземи изненада тук“ след успешно извършено плащане. Една от най-желаните награди през август е уикенд за двама в хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско, но възможностите за печалба не свършват дотук.

При завъртане на колелото потребителите на приложението могат да грабнат специален промокод за отстъпка при пазаруване в електронния магазин на Yettel. Сред наградите са и 20% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A13 128GB и XIAOMI Redmi 10C 64GB, които със своите 50 MP камери ще запечатат всеки летен спомен с кристално качество. Същата отстъпка ги очаква и за разнообразни мобилни аксесоари. Едно завъртане на Yettel колело на изненадите може да донесе и промокод за 15% намаление за работливия домашен помощник XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop 2. За минути той може да почисти всяко пространство, а потребителят има възможност да го управлява дистанционно от всяка точка, на която се намира. Заплатилите своята сметка през мобилното приложение могат да спечелят и 10% намаление за безжичните слушалки Apple Airpods 3rd generation, с които любимата им музика да е винаги с тях.

Приложението Yettel Bulgaria дава много възможности на потребителите да управляват лесно и удобно своите мобилни услуги. Те могат по всяко време да следят разходите си, оставащите МB интернет, да плащат сметките си, както и да получават най-актуалните оферти и новини, докато се забавляват и печелят награди с „Yettel колело на изненадите“.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.