За Samsung “The Next Big Thing“  винаги предстои, телефоните им стават все по-големи и по-добри, а явно това важи и за рекламите.

Тази, която искаме да ви покажем е позиционирана върху цялата страна на бизнес сграда в Москва. Набор от LED панели под формата на Galaxy S7 EDGE показва информация за него и това е наистина впечатляващо. Огромният билборд притежава всичко, което има и самия смартфон – централен бутон, предна камера, сензори и микрофон и разбира се лого. Извисява се на внушителните 80 метра, а е широк 40 метра и може да се види от километри. Освен всичко е стратегически разположен на пътя, свръзващ центъра на Москва с международното летище Шереметиево. Samsung твърди, че този район се посещава от 800 000 души дневно. Вижте видеото, за да разберете, какво имаме предвид.

Всеизвестно е, че корейският гигант влага огромни суми в реклама, но може би никой не е очаквал нещо подобно. Огромна е, нали? Само внимавайте, ако шофирате наблизо, рекламата наистина може да отклони вниманието ви!