Няма значение дали се събуждате с чаша джин с тоник или ви става лошо само от първия полъх, когато отворите една бутилка. Защото продуктовият дизайн на алкохолната марка Warner Edwards ще ви нагара да го поискате. Веднага.

Просто съществуват продукти, които излъчват неизменна класа и силно чувство на принадлежност. Към нещо по-извисено, красиво и ексклузивно. Те са мечтата на всеки търговец, защото практически се продават сами. Хората ги искат.

Компанията за бранд дизайн Blue Marlin е постигнала точно това, когато създава новите опаковки за британския премуим джин Warner Edwards.

we

Стъклената бутилка е дело на майсторство в дизайна и копирайтинга. Продуктът изпъква на самата секунда, в която погледнете към лавицата с алкохолни напитки.

„Ние дестилираме нашия джин с голяма любов в първокласните медни съдове.“ – започва посланието на обратната страна на етикета. „Това го превръща във фантастично гладък на вкус и приятен за сетивата сух джин. Смятаме, че той е доста специален. Кажете ни дали е така, ако сме прави!“ Call for action.

Наистина, това е един изящен пример за създаването на първокласен продукт. От онези, които британските лордове биха пили в старите времена на затворени клубове и кубински пури. Кой каза, че дизайнът няма голямо значение?

we2