Не са изминали дори 24 часа, откакто безплатната книга „100 Маркетинг приказки“ е достъпна за сваляне, а вече повече от 600 читателя грабнаха своето дигитално копие.

Отзивите са позитивни, думата се разпространява бързо, а всички от авторския екип са развълнувани и радостни. През всеки няколко часа, един от нас докладва на останалите по имейл за броя сваляния през Box.net (който расте по-бързо дори от собствените ни очаквания).

Струваше си да разказваме безплатно.

Няма по-ефективен начин да позиционираш себе си в която и да е индустрия от това да помогнеш на много хора едновременно – без да искаш каквото и да е в замяна. Благодарността на хората, поне лично за мен, е истинска възвращаемост на инвестицията. Тя не може да се измери, но я виждаш. А ефектът й е безкраен, защото покрай своя труд създаваш много нови приятели и познати, което отваря иначе непознати възможности.

Искам пред всички да благодаря на моите приятели – Поли Козарова, Стефан Русев, Тишо Петров и Тишо Димитров. Всички те положиха огромни усилия и направиха „100 Маркетинг приказки“ възможни.

И най-вече отправям моите благодарности към всеки от вас, който разлисти дигиталните страници на книгата. Вие сте тези страхотни и градивни хора, заради които я създадохме.

Свали „100 Маркетинг приказки“ →